Wildebras Clothing

Wildebras Clothing is in 28 januari 2019 voortgekomen uit de ambitie en creativiteit van een hechte straat-community in Tilburg. Onze liefde voor duurzame kleding en expressie maken Wildebras Clothing tot wat het vandaag de dag is. Jezelf zijn vinden wij belangrijker dan ergens bij horen. Jou zoveel mogelijk als jezelf laten voelen. Dat is ons doel.

Duurzaam

Wij streven er naar de meest duurzame webshop van Nederland te zijn. Wij handelen volgens een zero-waste policy en gebruiken alleen maar tweedehands materialen. Ook ons verpakkingsmateriaal bijvoorbeeld. De kleding die bij ons als nieuw wordt verkocht wordt bedrukt met een duurzame DTG bedrukking op een tweedehands shirt, of eentje van Stanley Stella. Dit textiel draagt zes verschillende certificaten omtrent de uitvoering van een ecologisc verantwoord productieproces

(zie https://api.stanleystella.com/nl_BE/page/certifications).

Genderneutraal

Wij verkopen kleding voor mensen. Niet voor hokjes. Daarom maken wij maken geen onderscheid tussen heren en dameskleding. Labels are for clothes, not people. 

Heb jij zelf items die je wilt verkopen? Stuur een mailtje, appje of DM met foto's en gun ook jouw kleding een tweede kans. Model worden voor Wildebras? Voor ieder fotoshoot zoeken wij mensen die het leuk vinden om gefotografeerd te worden. Ervaring is niet vereist, iedereen is welkom. Neem contact met ons op via Instagram, of stuur een email.

Het Team

Stijn Buschgens

Eindbaas

Emile Neuféglise

Contactbaas

Esra Reijnen

Salesbaas

Pien van Son

Merchbaas

Damon Vervoort

Fotobaas

 

Yara Champness

Grafischbaas

  • White Instagram Icon

© 2019 by

WILDEBRAS CLOTHING. - Alle rechten voorbehouden.